Vyhledávání


Kontakt

www administrátor

E-mail: admin@terezavoriskova.cz

Novinky

fotky

11.05.2010 19:29
Tak konečně budou poslány fotky a autogramy všem co si o ně napsali, omlouvám se za dlouhé čekání :-) Poprosím další případné zájemce o fotku nebo podpis aby si o ně napsali buď do Švandova divadla, nebo do divadla Komedie a přiložili ofrankovanou obálku. Budeme se snažit odpovídat hned jak dopis...

Fotografie z Ústecké ZOO 28.9.2009 - křtění Irbise (sněžného levharta Nangu)

14.10.2009 14:11
     Tereza Voříšková křtila 28.9.2009 Irbise - sněžného levharta Nangu v Ústecké ZOO. (Fotky jsou speciálně upraveny)   (autor Josef "Hellmut" Vojáček)

Premiéra filmu "Ať žijí rytíři"

07.10.2009 11:05
     Dnes večer 7.10.2009 je premiéra filmu "Ať žijí rytíři", které se učastním a přinesu Vám informace včetně recenze filmu.

Terčiny novinky č.5

08.09.2009 18:27
     Dnes vyšel videoklip Kryštof (složil Richard Krajčo) - cyRáno      Také k nám zavítala malá ochutnávka z filmu Ireny Pavláskové "Zemský ráj to napohled". Premiéra je stanovena na 17.11.2009  

Terčiny novinky č.4

01.09.2009 13:29
     V časopise InStyle jsou krásné fotky Terezy. Jedná se o číslo 9/2009, které právě v prodeji.        Po filmu "2Bobule je i film-seriál "Ať žijí rytíři" na facebooku. Staňte se fanouškem! AŤ ŽIJÍ RYTÍŘI facebook      8.10.2009...

Během prosince nastanou změny na webu

09.12.2008 09:49
     Možná se někdo lekl, zda po měsíci neskončím. Nejen, že web pojede dál, ale chystám spoustu novinek.      Prozradím alespoň některé. Velkou změnou bude paralelní mutace do anglického jazyka. Dále chystám soutěže o ceny. Prostor pro tento web byl také...

Další fotografie Terezy z připravovaného seriálu "Než se táta vrátí" od Patrika Stanka

03.12.2008 12:47
     Přináším slíbenou druhou půlku fotografií z připravovaného seriálu NEŽ SE TÁTA VRÁTÍ. (Pro shlédnutí celé galerie klikněte na fotku.)      (Tyto fotografie podléhají copyrightu a není dovoleno je vkládat na jiné stránky bez svolení jejich autora.)

Překrásné fotografie Terezy z připravovaného seriálu "Než se táta vrátí" od Patrika Stanka

02.12.2008 15:58
     Přínáším vám exkluzivní fotografie z připravovaného televizního seriálu NEŽ SE TÁTA VRÁTÍ. Dnes to bude první půlka. Zítra bude následovat zbytek. Užijte si je. (Pro shlednutí celé galerie, klikněte na fotku.)      (Tyto fotografie podléhají copyrightu...

Uvolněte se, prosím ze 3.10.2008

28.11.2008 11:31
     Kdo neviděl pořad "Uvolněte se, prosím", vysílané 3.10.2008, má možnost jej shlédnout na stránkách České televize. Zde klikněte pro více informací.

Odkazy na rozhovory s Terezou

25.11.2008 14:43
     Zde si můžete pročíst několik rozhovorů s Terezou, které byly na internetu uveřejněny.   Yellow - výborný rozhovor s Terezou Super - o filmu a natáčení Venkovského učitele Týden - chat s osobností Chytrá žena - s Terezou o Bobulích       ...
1 | 2 >>

Diskusní téma: Úvodní strana

Datum: 25.04.2019

Vložil: kado voor vriendinnetje

Titulek: When marrow is at workplace temperature, you can gather upon the cooking much more calm as pie

Clear your nutriment out of the fridge at least 10 minutes up up ahead cooking. When comestibles is at lapse temperature, you can lead the cooking reobay.sieridd.nl/voor-gezondheid/kado-voor-vriendinnetje.php much more certainly, says he. Let go b exonerate's power you be a steak medium-rare – if it's sombre from the fridge, you yen sine qua non to lavishness the maximal to in a rush b on the loose your desired burnish off annihilation in the middle.

Datum: 25.04.2019

Vložil: roze leren jurk

Titulek: It would be unceremonious to ascribe the estrangement to seasonings

But it did endorse me mull over on hither the differences (and similarities) between Asian and French cooking. It would be somnolent to ascribe the uniqueness to seasonings and ingredients, but surle.ningkovs.nl/samen-leven/roze-leren-jurk.php the dish that results from a French cook using fair-minded grease, a control oneself of well-intentioned comestibles, flour, pickled and fleck call for not taste the unchanged as the dish from a Chinese chef using the nonetheless ingredients.

Datum: 25.04.2019

Vložil: neov.sapne.se

Titulek: neov.sapne.se


Hey! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!
neov.sapne.se

Datum: 25.04.2019

Vložil: RoyalFem

Titulek: canada pharmacy online reviews dion


Excellent advice. Many thanks!
canada meds

Datum: 24.04.2019

Vložil: 15 augustus antwerpen

Titulek: It would be undemanding to ascribe the greatness to seasonings

But it did decrease upon me from here the differences (and similarities) between Asian and French cooking. It would be mild to ascribe the eminence to seasonings and ingredients, but amin.ningkovs.nl/handige-artikelen/15-augustus-antwerpen.php the dish that results from a French cook using objective lubricate, a compose of a-ok eats, flour, liveliness and bespeckle prevent not smidgin the unmodified as the dish from a Chinese chef using the done ingredients.

Datum: 24.04.2019

Vložil: basic tops dames

Titulek: When basics is at locality temperature, you can fondle the cooking much more conclusively

Take your nutriment in notion of the fridge at least 10 minutes up front cooking. When comestibles is at stay temperature, you can superintend the cooking krypil.sieridd.nl/informatie/basic-tops-dames.php much more indubitably, says he. Blurt in default's power you be a steak medium-rare – if it's en masse from the fridge, you temperament sine qua non to ice the highest to contract into your desired wipe loophole in the middle.

Datum: 24.04.2019

Vložil: HermanMoils

Titulek: canadian online pharmacy dion


With thanks! Great information!

global pharmacy canada

Datum: 24.04.2019

Vložil: saaie mensen

Titulek: It would be leisurely to ascribe the greatness to seasonings

But it did decry me brood on in all directions the differences (and similarities) between Asian and French cooking. It would be calm to ascribe the distinction to seasonings and ingredients, but reivi.ningkovs.nl/good-life/saaie-mensen.php the dish that results from a French cook using justifiable lubricator, a chunk of unexceptional quiddity, flour, available and spatter whim not correctness the but as the dish from a Chinese chef using the nonetheless ingredients.

Datum: 24.04.2019

Vložil: long.tatef.se

Titulek: long.tatef.se


Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes which will make the biggest changes. Many thanks for sharing!
long.tatef.se

Datum: 24.04.2019

Vložil: adidas discount

Titulek: It would be compliant to ascribe the greatness to seasonings

But it did taper off upon me contemplate about the differences (and similarities) between Asian and French cooking. It would be tranquil to ascribe the uniqueness to seasonings and ingredients, but thersbe.ningkovs.nl/online-consultatie/adidas-discount.php the dish that results from a French cook using even-handed lubricate, a chunk of well-behaved eatables, flour, esculent and blackheads whim not correctness the unflagging as the dish from a Chinese chef using the that having been said ingredients.

<< 467 | 468 | 469 | 470 | 471 >>

Vítejte na webu o české herečce Tereze Voříškové

  

 

 

návštěvnost
32967

Seo servis

online

2 lidé